Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Βίντεο της διαδικτυακής συνάντησης σύνδεσης και ενδυνάμωσης για εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών/-τριών με τίτλο: «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας: Προγράμματα και Δράσεις Υψηλής Προτεραιότητας στην Σχολική Κοινότητα για την Προάσπιση της Δημόσιας Υγείας»

Δείτε το βίντεο της διαδικτυακής συνάντησης σύνδεσης και ενδυνάμωσης για εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών/-τριών με τίτλο: 
«Προαγωγή και Αγωγή Υγείας: Προγράμματα και Δράσεις Υψηλής Προτεραιότητας στην Σχολική Κοινότητα για την Προάσπιση της Δημόσιας Υγείας»,  
που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε την Τρίτη 16/06/2020 και ώρες 19:00-21:00 από τις Υπεύθυνες Αγωγής Υγείας των Δ/νσεων Π.Ε & Δ.Ε. Β΄ Αθήνας,  σε συνέχεια των κοινών δράσεων και παρεμβάσεων τους για την υποστήριξη των μελών της σχολικής κοινότητας στον καιρό της πανδημίας .

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Γιάννης Τούντας, Καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προαγωγής και Αγωγής Υγείας.

Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν η σύνδεση των μελών της σχολικής κοινότητας και η επιστημονική και έγκυρη ενημέρωση τους για θέματα που προκύπτουν από το ερώτημα:  Τι μας έμαθε η παγκόσμια υγειονομική  κρίση του COVID -19: γιατί η καλά σχεδιασμένη, υποστηριγμένη και βιώσιμη Προαγωγή και Αγωγή Υγείας στην Σχολική Κοινότητα είναι επιτακτική ανάγκη;

https://agogiygeiassekarantina.blogspot.com/2020/04/blog-post_31.html